Σάββατο 26 Μαΐου 2007

ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ ΜΕ ΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ....

Θα σας δώσω ένα δείγμα του πανικού εικόνων που μπορεί να πάθει κάποιος παρακολουθώντας μια ταινία:) Μια και δεν εύρισκα κάτι καινούργιο να δω (ότι ήθελα ήταν νοικιασμένα στο βιντεοκλαμπ) πήρα από τις ταινίες που έχω σπίτι το Mystic River να το δω ακόμα μια φορά έτσι με άνεση (μεταξύ μας ήθελα να ξαναδώ εκείνο το σταυρό τατουάζ στη πλάτη του Sean Penn που μου έχει γίνει φετιχ!!).

Καθώς παρακολουθούσα προσπάθησα να σκεφτώ τις πιο όμορφες ταινίες της "τριάδας". Και τότε άρχισε η καταιγίδα εικόνων στο μυαλό! Από τον Kevin Bacon θυμήθηκα τι να πρωτοθυμηθώ δηλαδή, αλλά σκέφθηκα ότι όπως το μυστικό ποτάμι, οι έννοιες δικαιοσύνη, εφηβεία, εκδίκηση, φυλακές, κλπ κλπ ήταν μπολικές στη κινηματογραφική ζωή του με αποκορύφωμα το Murder in the First και το Sleepers (οπότε εκεί σκεφτόμενη το καστ των δύο ταινιών μπαίνω στο πρώτο χάος)

κι ο Tim Robbins?το Jacob's Ladder το Arlington Road και μια και θυμήθηκα αυτό το τελευταίο πρέπει να σκεφθώ και τον Jeff Bridges αναγκαστικά!!! Οποτε ο λαβύρινθος εξαπλώνεται μεταξύ Starman, Fisher King, Big Lebowski... κι αν προσθέσω και τον Sean Penn..εκεί χάνομαι να ψαρέψω στη τύχη? We're no Angels, I am Sam, 21 grams και απαραιτήτως το εκπληκτικό Dead Man Walking οπου σκηνοθετούσε ο παλιόφιλος ο Tim Robbins?

Κι αν θυμηθώ αυτό θα αφήσω απέξω την Susan Sarandon? εκείνη που ανάμεσα σε τοοοοσα έκανε και το Θέλμα και Λουιζ? οπότε θα περάσω στον Ridley Scott... και τον Κλιντ που σκηνοθέτησε το μυστικό ποτάμι τι να τον κάνω? Να αρχίσω να αναφέρω τι έχει κάνει??

Οχι σταματώ και σκέφτομαι να βάλω στη σειρά καμμιά εικοσαριά ταινίες που μου ήρθαν μόλις στο μυαλό και να περιμένω να ξενοικιαστεί τίποτα νέο από το βιντεοκλαμπ με ηρεμία..
Γιατί τον κινηματογράφο όσο και να τρέξεις δεν μπορείς να τον προλάβεις :)

Δεν υπάρχουν σχόλια: